fbpx
Bilde tatt fra https://diawene.com/

Nettbutikk for Diawéne

Helt siden søstrene Haddy og Aissatou Ceesay kan huske, har de blitt dekorert med smykker fra foreldrenes hjemland, Senegal og Gambia i Vest-Afrika. De forstod aldri betydningen og detaljene i håndverket, og det var ikke før en av dem startet sine studier i USA i 2012 at de forsto kvaliteten på det de alltid har hatt.

Vi fikk i oppdrag å lage en nettbutikk i europeisk minimalistisk stil, mens produktene reflekterer det afrikanske designet. 

Smykkesamlingen består av forskjellige typer armbånd, halskjeder, øredobber og ringer som vi har delt opp i kategorier. 

Bilde tatt fra https://diawene.com/products/
Bilde tatt fra https://diawene.com/shop/earrings/saffie/

Produktene kommer i ulike størrelser og materialer. På produktsiden kan man få et overblikk over produktinfo, pris og mulighet for gravering. Gravering er en ekstra funksjon vi har lagt til. På baksiden er produktene koblet til en postleverandør som autogenererer strekkoder og gjør klar varen for sending. 

Basert på analyser av siden og innsikten vi etterhvert fikk samlet, så vi at de fleste besøkende brukte telefonen sin til å besøke siden. Vi endret derfor fokuset på at siden, slik at den ble enda mer mobilvennlig. Vi passet på at det var enkelt å utføre et kjøp på telefon, og prøver alltid å forbedre oss. Vi holder jevn kontakt, og tilpasser siden etter behov fra kunde. Vi ønsker å vokse sammen med våre kunder, og er derfor svært opptatt av at kundene våre gjør det bra. 

Diawene_mobile
Bilde tatt fra https://diawene.com/ på mobil