fbpx

Nøkkelinfo

Kunde: Trekompaniet
Oppdrag: Infoside
Lansert: Februar 2019
Referanse: www.trekompaniet.no

 


Trekompaniet er et privateid selskap stiftet i 2016. Selskapet driver med trelastforretninger i Rogaland. Bedriften tilbyr et stort sortiment med treverk til innvendig og utvendig bruk, som kan bli bearbeidet etter ønske. Trekompaniet består per dags dato av fire ansatte med høy kompetanse innen deres fagområde. 

 

Oppdraget


Trekompaniet ønsket å fornye deres gamle hjemmeside med ny look. De ga oss informasjon om bedriften, gode bilder som kunne brukes og frie tøyler til å arbeide med det vi fikk. Deres forventning var at vi skulle få frem treverket de jobber med, deres motto og deres logo på best mulig måte. Trekompaniet ville også at vi skulle integrere deres Instagram-konto til hjemmesiden slik at oppdateringer som skjer på Instagram, også vil bli vist på hjemmesiden. 

Vår løsning 

Løsningen vår ble utviklet med verktøyet WordPress. Hjemmesiden er optimalisert til å være responsiv på alle enheter, som er svært viktig for både oss og kunden. Trekompaniet hjalp oss med innholdet, mens vi utviklet og designet siden. 

Under utviklingen hadde vi fokus på enkle skarpe bilder og beskrivende kort tekst. Hjemmesiden består av en ren meny for å gå videre til undersider. Logoen blir fremstilt tydelig på topp og Google Maps viser til deres adresse i bunn. 

Fargene som har blitt valgt er forskjellige bruntoner, samt komplementærfarger som passer kundens logo og deres bilder. 

Bildegalleri som er knyttet til kundens Instagram konto